Mina julklappar
Foto: Jag | Nikon D60 + Nikkor 18-200 mm 
 
Här är dom flesta av julklapparna som jag fick iår. Av mamma och pappa fick jag två presentkort, ett vinset, muggar, stekpanna, ett kakfat ett ljus och lite annat smått och gott. Syrran gav mig också ett presentkort och skålar. Mats gav mig en almanacka. Fick även en julklapp från jobbet, en termos och en termosmugg i ett.
God Jul
Foto: Jag | Nikon D60 + Nikkor 18-200 mm  
 
Tänkte bara titta in och önska alla er läsare en God Jul. 
Själv ska jag snart åka iväg hem till Skråmträsk och fira jul hemma hos mamma och pappa. Så mysigt att få umgås med familjen och sina nära och kära. 
 
God Jul!
 
 
En vit jul
Foto: Jag | Mobilbild 

Har tvivlat hela december om vi skulle få en vit jul i Skellefteå i år. Har bara varit en massa regn och is ute. Men så igår kväll kom den äntligen, snön. Och i skrivandes stund så snöar det fortfarande ute. Julkänslan kickade verkligen in på riktigt igår kväll när jag dessutom slog på Mix megapol på radion i bussen och dom bara spelade julmusik. Hur mysigt som helst. 

Testar förövrigt att blogga från mobilen för första gången. Får se hur det fungerar om det kanske blir fler gånger. Laddade också ner Photoshop Express till mobilen så att det går att redigera mobilbilderna direkt i telefonen istället för att krångla med att lägga över dom på datorn. Hur smidigt som helst om man är på språng och vill blogga och inte har datorn med sig. 

Ha de!