Urnanears
Foto: Jag | Nikon D60 + Nikkor 18-200 mm 
 

Att lyssna på musik i ett par billiga hörlurar med sämsta ljudkvaliten är väl kanske inte det bästa, och att köpa sig ett par ritkigt bra hörlurar brukar iallafall jag bli lite för snål för. Men ibland ska man ju ha rätt bra med tur då man får ett par Urbanears gratis hemskickade med posten. 
Vad har jag då gjort gör att något sånt? Ja, man kan väl bara tacka Halebop och Phonehouse för den fina presenten jag fick då jag förlängde mitt mobilabonnemang. Ibland hjälper det ju faktiskt att vara en trogen kund till ett företag. 
Nu kan jag verkligen njuta av att lyssna på musik igen. :)
Din för evigt!
Foto: Jag | Nikon D60 + Nikkor 18-200 mm 
 
I 3 år och 9 månder har det varit du och jag. Mats är det bästa som har hänt mig och kan inte tänka ett liv utan honom. 
Men tänkte ta och avslöja en liten sak som jag och älsklingen har hållt hemligt ett tag. För precis en månad sen 2/9 2014 förlovade vi oss.
Vi hade pratat om det några gånger tidigare att vi skulle göra det. Men tiden har flutit på och det har legat vilande. Tills en kväll i slutet på augusti, då vi satt i soffan och kollade på film och hade myskväll och älsklingen helt plötsligt bara ställde frågan rätt ut. "Vill du förlova dig med mig?" Blev så rörd att att det kom några glädjetårar. Och just i det ögonblicket förstod jag hur mycket jag älskar honom och att det kommer vara vi för evigt. Och  "Din för evigt"  är precis vad vi valde att gravera in i våra ringar.