Husägare för en vecka
Foto: Jag | Nikon D60 + Nikkor 18-200 mm 
 
Nu när skolan är slut och jag inte börjar nya jobbet förän i augusti så har jag nu lite "sommarlov/semester". Börjar min lilla semester med att vara husägare/husvakt åt mina föräldrar medans dom är borta på semester. 
Känns lite konstigt att sova i sitt gamla tonårsrum igen efter att nästan har flyttat hemifrån. Även fast jag officiellt fortfarande bor här. 
 
Idag tog jag mig iallafall till badstranden och solade och badade lite grann. Otroligt varmt i vattnet för att vara sjön här i byn. 
 
Annars ska jag bara ta det lugnt, mysa och ha massor med tid för mig själv nu den här veckan. Ibland behövs det också. Och älsklingen finns ju bara 25 min bort om jag skulle börja längta efter honom. 
 
Nu blir det kvällsfika innan jag kryper ner i sängen med en bra bok. 
 
God natt!
För jag har tagit körkort!
Foto:Jag 
 
Igår ( läs fredag) var det verkligen en glädjens dag, som ni förstår på rubriken så har jag tagit ytterligare ett körkort. 
Efter drygt fyra månders pluggande och utbildning på Grönlunds i Umeå så kom äntligen dagen för uppkörning för D-körkortet igår. Det var en någorlunda nervös Malin som satte som bakom ratten på skolans buss igår på uppkörningen. Men provet gick galant och när förarprövaren efter provet sa att jag blivit godkänd var jag nära på att börja gråta av lycka.
Kunde knappt fatta att det var sant, att jag blev godkänd, och det har fortfarande inte riktigt sjunkit in att jag faktiskt har behörighet för att köra buss nu. Det är helt otroligt, trodde aldrig att jag skulle klara det. Men det gjorde jag. Och det måste jag ändå tacka Grönlunds fantastiska lärare som trodde på mig och som har hjälpt mig så otoligt mycket. Tack Grönlunds Umeå!
 
En annan glad nyhet som jag också kan berätta att jag i höst också kommer att få börja jobba  åt ett bussbolag här i Skellefteå. Känns också väldigt bra. Äntligen kommer man att slippa arbetsförmedlingen att leva på nästan existensminimum och istället tjäna egena pengar som det går att leva på.  
 
Är så otroligt lycklig nu!
Du gör mig lyckligare än någonsin! <3
Måste komma ihåg att få älskligen att vi ska ta lite nya bilder på oss någon gång. Men tills dess är detta min favoritbild på oss. 

Du är det bästa som kunde hända mig. Utan dig känner jag mig halv och trasig. 
Du får mig att skratta, le och må bra. Du är det underbaraste som finns. 
 
3,5 år har det varit vi nu. Och många många fler vill jag att det ska bli. 
Jag älskar dig till månen och tillbaka Mats! <3 <3