Första dagen på praktiken...
... är nu avklarad.
Från och med idag och sex veckor framåt kommer jag att befinna mig på Vuxenskolan i Burträsk (med undantag för onsdag och fredag då jag måste vara på skolan för att ha några lektioner). Idag har jag mest bara "bekantat" mig med lokalerna och dom som jobbar där. Var också ute och fotade lite bilder på entrén till Osten Hus som dom nog ska använda till reklam. Kommer nog mest att få fota medans jag är där, och det kommer att bli super nice.

Eftersom att jag då är i Burträsk så ska jag också äta lunch på gammla goá Björnåker. Kändes lite konstigt att vara där igen efter två år. Man passar helt enkelt in där längre. Men det var kul att träffa alla gammla lärare igen. Kan inte hjälpas men mina gammla mentorer Åsa och André är ändå två av dom bästa lärarna jag någonsin har haft. Finns inte många lärare som slår dom.

Har inte så mycket mer att säga, ikväll ska jag plugga till NK-provet som jag ska göra på fredag, annars blir det nog bara en slö kväll framför tv:en och datorn.

Ha de!
Varför just jag?
Det jag verkligen har hoppats på att jag skulle slippa har tyvärr blivit till verklighet.
Jag provade synen för ca 2 år sen för att jag skulle få börja övningsköra. Då klarade jag gränsen för körkortet även fast jag hade lite brytningsfel.
Nu har min lärare på körskolan frågat mig två gånger om jag verkligen har bra syn. Och ja, jag tycker faktiskt att jag ser rätt så bra men igår var jag ändå till optikern för att se hur det ligger till. Jag fick då beskedet.... jag behöver glasögon. :( Det visade sig var så att mitt brytningsfel tydligen har blivit ännu värre och att jag har blivit lite närsynt.

Det värsta är ju att jag inte har märkt själv att jag har dålig syn. Men när han ställde in maskinen och visade hur jag skulle se med glasögon och hur jag ser nu så insåg jag hur dåligt jag faktiskt ser. Jag blev nästan lite chockad. Hade jag provat för att få börja övningsköra hade jag inte klarat den nya gränsen. Men nu får jag väl helt enkelt försöka lära mig att stå ut med glasögon, annars lär det nog aldrig bli något körkort för min del. Visst det kanske inte är så farligt att ha glasögon men det känns så. Tydligen så är linser inte så bra alternativ när man har det synfel som jag har, annars hade jag tagit det på en gång.
Idag har jag iallafall varit och valt bågar så glasögorna är klara någon gång nästa vecka.

Livet tar alltid nya vändningar, det är bara att lära sig att leva med dom.

Ha de!