Sommarens inkomst räddad!

Foto: Jag | Ostens hus, Burträsk

Trodde länge att jag skulle bli tvungen att gå arbetslös i sommar och försöka överleva på det lilla som är kvar av mina sista studiebidrag från skolan. Men för ett tag sen fick jag veta att jag ska få jobba på Ostens hus i Burträsk. Tisdag nästa vecka är första arbetsdagen sen har jag jobb 6 veckor framåt. 

Sommarens inkomst är räddad, och det känns skönt!
Midsommarhelgen

Foto: Jag

Midsommarhelgen har sprungit förbi precis som alla andra helger men det har iallafall varit en trevlig helg.
Här kommer därför en liten summering av den.

Midsommarafton (fredag): Planerna för midsommarafton var egentligen att jag och älskligen skulle vara i våran stuga och grilla och ha trevligt med en kompis till mig. Tyvärr så fick min vän lite andra planer för sig. Jag och älskligen stannade hemma hos mig istället och åt middag med mamma och pappa och deras gäster. Senare på kvällen kröp vi ihop framför tv:n och såg film och hade det mysigt.

Midsommardagen (lördag): Älskligen blev ägare till en bil tidigare i veckan. Den var otroligt matt och solblekt i lacken så efter lunch igår (läs lördag) så gav vi oss på att iallafall försöka polera upp och vaxa motorhuven och framskärmarna.  Senare på kvällen så drog vi ner till stan en sväng för att fara på midsommartravet. Men efter att älsklingens oturs spel så for vi hem till Skråmträsk igen.

Söndag: Idag har vi polerat och vaxat klart bilen. Snacka om att vi verkligen har slitit med bilen i helgen, men det gav verkligen resultat och nu är bilen blank och fin igen. Ni kan se resultatet på bilden ovanför.  Nu sitter jag själv här framför datorn då älskligen åkte hem till stan igen för några timmar sen.
Jag tycker inte om söndagkvällar när jag varit med älskligen hela helgen. Det blir så tomt när han har åkt, jag har svårt att somna på kvällen då jag har sovit i en trygg famn hela helgen och jag sen helt plötsligt ska sova ensam. Då känns till och med min 90 cm´s säng stor. 

Jag trodde aldrig att en person skulle börja betyda så mycket för mig som du gör Mats. Så fort du inte är i närheten av mig så saknar jag dig. Att jag älskar dig mest av allt i hela världen är ingen hemlighet. För det är precis vad jag gör. Jag skulle inte klara mig en sekund utan dig. Skullle något skilja oss åt så skulle jag inte överleva, jag skulle gå under av sorgen och saknaden av dig. Jag älskar dig Mats. <3 
Måndagsgöra
 

Idag är det verkligen trist väder ute så jag passar på att sitta inne redigera bilder från Parisresan vi gjorde i maj. Jag har tänkt framkalla lite bilder och göra ett fotoablum från resan. Det är ju mycket roligare att titta på bilder i ett album än på datorn.

Bilderna ska också komma upp här på bloggen så småningon om. Det lär bara dröja ett tag. Det är en hel del som ska redigaras.

Nu ska jag fortsätta redigerandet.
På återseende! :)