Vårkänslor
Foto: Jag | Nikon D60 + Nikkor 18-200 mm
 
Åh vilka vårkänslor som har börjat krypa in i kroppen. Mesta av snön har försvunnit och det har varit plusgrader hela veckan. Sjukt tidigt för att vara norrland, men våren är tydligen på gång, så länge det nu inte blir ett bakslag. 
Tog med mig kameran ut på en promenad för att få lite frisk luft, hittade massor med söta videkissar, som jag ser som ett litet vårtecken faktiskt. 
 
Annars är allt bara frid och fröjd, otroligt bra skulle jag faktiskt säga. Fick veta igår att jag får fortsätta utbildningen på måndag vilket verkligen är till en stor glädje. Kanske man äntligen efter utbildningen kan få slippa att vara arbetslös och få börja jobba. :) 
 
Nu ska jag återgå till tv och slå på en film. 
 
Hade så bra! :)
Ett livstecken
Foto: Jag | Mobilbild 
 

Oj oj oj, vad det har ekat tomt här på bloggen dom senaste veckan. Tänkte att det var dags för ett litet livstecken från min sida. 
 
Vad har jag då gjort dom senaste veckorna? Jo det har faktiskt hunnit hända en hel del. 
Det största är väl att jag förra veckan började en förberedande utbildning till busskörkort via AF. Så tillbringade större delen av veckan  i Umeå. Väldigt roligt  och dels rätt jobbigt också. Pedla 4 timmar á 26 mil om dagen med buss är väl inte allt för kul. Men med lite musik i öronen  så går allt.  Annars kan man ju alltid sova bort lite av tiden.
 
Imorgon blir det åter ner till Umeå och så ser resten av veckan ut också. På fredag får vi veta om vi blir godkända att gå den riktiga utbildningen.

Annars så rullar livet på, kameran har inte varit så flitigt använd enda bilden jag fångat är mobilbilden ovan från centralstationen i Umeå. Jag har blivit väldigt glad på mornarna när jag promenerat förbi och sett det budskapet. Lev, det är precis vad man ska göra! 
 
Nu blir det sängen för min del, annars orkar jag aldrig upp klockan 04.45 imorgon biti. 
 
God natt på er!