Vilken härlig dag!

Åh, så underbart ljuvligt väder det varit idag!
Termometern har stått på + 4 grader hela dagen och solen har skint från en nästan molnfri himle. Och som ett till stort plus har jag haft hemstudiedag. Kunde inte bli bättre dag än idag. Tog iallafall med mig kameran ut och gick på en liten promenad i det fina vädret. Otroligt skönt att det börjar bli varmare på dagarna nu, jag längtar verkligen efter våren och sommaren. Snön får gärna försvinna på en gång nu. Men det här är kanske iallafall början på våren. Hoppas, hoppas, hoppas!

Annars idag så har jag försökt mig på att läsa och göra lite uppgifter till kursen "Bransch- och produktkunskap" som vi läser på skolan just nu. På tal om skolan så ska vi också ut på praktik om några veckor i slutet av utbildningen och nu har jag äntligen fått klart vars jag ska vara. Det blev på Clas Ohlson för min del. Känns som att det kommer att bli väldigt bra praktiktid där. Och självklart hoppas jag att det kommer leda till iallafall ett sommarjobb.
Nej, nu ska jag sätta mig framför tv:n en stund innan  det blir dags för sängen.
Ha de!
Stora semeldagen


Fettisdag eller även kallad semeldagen är det då idag.
Vi tjuvstartade egentligen med att äta semlor redan i lördag men förhoppningsvis så blir det en idag också. Lite roligt att alla äter semlorna olika. Jag själv äter iallafall alltid upp locket först och sen tar jag resten av semlan.
Annars så har jag en jobbig förkylning i kroppen som verkligen inte vill bryta ut. Har haft ont i huvudet två dagar nu och känner mig allt annat än pigg. Får se om den har brutit ut till imorgon kanske...
Hur äter ni era semlor?