För jag har tagit körkort!
Foto:Jag 
 
Igår ( läs fredag) var det verkligen en glädjens dag, som ni förstår på rubriken så har jag tagit ytterligare ett körkort. 
Efter drygt fyra månders pluggande och utbildning på Grönlunds i Umeå så kom äntligen dagen för uppkörning för D-körkortet igår. Det var en någorlunda nervös Malin som satte som bakom ratten på skolans buss igår på uppkörningen. Men provet gick galant och när förarprövaren efter provet sa att jag blivit godkänd var jag nära på att börja gråta av lycka.
Kunde knappt fatta att det var sant, att jag blev godkänd, och det har fortfarande inte riktigt sjunkit in att jag faktiskt har behörighet för att köra buss nu. Det är helt otroligt, trodde aldrig att jag skulle klara det. Men det gjorde jag. Och det måste jag ändå tacka Grönlunds fantastiska lärare som trodde på mig och som har hjälpt mig så otoligt mycket. Tack Grönlunds Umeå!
 
En annan glad nyhet som jag också kan berätta att jag i höst också kommer att få börja jobba  åt ett bussbolag här i Skellefteå. Känns också väldigt bra. Äntligen kommer man att slippa arbetsförmedlingen att leva på nästan existensminimum och istället tjäna egena pengar som det går att leva på.  
 
Är så otroligt lycklig nu!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress