Livet är som en skör tråd
Ibland händer det saker som får en att stanna upp och tänka på livet.
Igår var ett sånt ögonblick... fick ett helt chockande besked att en gammal klasskompis valt att lämna livet här på jorden. Så här dagen efter är det fortfarande svårt att förstå och ta in den sorgsna nyheten. Att Du av alla skulle sluta ditt liv så här. Det är ofattbart.
Du var klassens "pajas" och spred alltid en sån glädje i klassrummet och på rasterna. Vi kanske inte direkt var dom närmaste vännerna, och inte alls umgick så mycket utöver skolåren tillsammans. Men jag kommer alltid att minnas alla galna och glädjande minnen du givit mig. Du har en plats i mångas hjärtan som aldrig kommer att försvinna. Just för att du var den du var. Jag hoppas att du har det bättre där du är nu. Du kommer att vara saknad, för alltid. 
 
Efter den här nyheten så började jag även tänka på att livet och ens relationer till vänner och andra nära och kära som man tycker om är så himla viktiga. Livet är så himla kort och vad som helst kan faktiskt hända. Ta hand om och vårda den vänskap och vänner du har. Bry dig om människor som du tycker om och stötta om det visar sig att en vän inte mår bra. Vänskap och kärlek är det finaste vi har. Och ingen av oss vill förlora någon vi bryr oss och tycker om. 
 
Vila i frid M.T. <3