25 januari
Foto: Jag | Nikon 60 + Nikkor 18-200 mm 
 
Hej på er läsare!
Drygt en månad utan uppdatering nu då, så nu är det nog på tiden att det trillar in lite uppdatering här på bloggen. Vad har hänt sen sist då?
Första månaden på det nya året är snart slut. Vardagen flyter på med jobb och andra vardagspyssel. Fjärde februari är dessutom min provanställning på Skelleftebuss över och jag är därefter fast anställd. Så himla skönt de känns. 
Fått hem min älskling igen efter att ha bott och fått klara mig själv i två veckor då han varit borta på hälsohem för diabetiker.
 
Och så har jag sparat den största nyheten till sist. Efter att ha bott i mer än två år i älsklingens lilla etta har vi känt en längre tid att ett större boende vore skönt. Men att hitta en hyreslägenhet i Skellefteås bostadsbrist är ju allt annat lätt och att köpa en lägenhet kan man ju bara glömma så länge man inte är typ miljonär. 
Men så vände lyckan för några veckor sen och vi blev erbjudna en 2:a hos Skebo på a-torp som vi med glädje tackade ja till. Så om en vecka blir det flytt och jag är så taggad. Mycket som ska fixas så klart men de kommer bli så bra. Det bästa av allt är att vi äntligen blir sambos på riktigt. <3