Gott Nytt År!
Foto: Malin | Nikon D60 + Nikkor 18-200 mm 
 
Nu är det inte många timmar kvar på 2015 och tänkte att jag skulle titta in och önska er en trevlig kväll och ett gott nytt år. Det blir ingen ordentlig årsresumé på bloggen i år heller. Min inspiration för att blogga har verkligen inte varit på topp i år, men jag hoppas verkligen att de blir bättre nästa år. Men liten resumé kan jag nog skrapa ihop,
 
Men mycket har iallafall hänt de här året, både bra/roliga och tråkiga/dåliga saker. Det bästa på hela året måste ändå vara när jag fick min alldeles egna lägenhet. Älskar den verkligen och börja bli så himla nöjd med inredningen, de är bara för mysigt här hemma. 
 
Annars så upplevde jag min första riktiga betalda semester från jobbet i somras. Var verkligen hur underbart som helst att få vara ledig och bara njuta. Sommaren var nog de nästbästa på detta år. Tog bilen på olika utflykter och hade mysiga stunder för mig själv ute i solen på balkongen.
 
Sen kom de en höst där mitt liv förädrades på flera jobbiga sätt.  I augusti bröt jag och Mats upp från vårat 4,5 år långa förhållande. Efter det har de varit några väldigt jobbiga månader på olika sätt som jag med respekt till Mats inte tänker ta upp här i bloggen.
 
Nu ser jag iallafall framemot år 2016 och hoppas att det kommer att bli ett bättre år än de som snart kommer att vara till ända.
 
Gott Nytt år på er alla!