Nytt liv åt en gammal soffa
 
När jag flyttade till min lägenhet för 2 år sen så hade jag inte mycket till köksbord eller stolar. Då kom mamma och pappa på den briljanta ideén att dom ju faktiskt hade ett bord och lite stolar över hemma på vinden. Även mormors gammla kökssoffa från Edsbyverken stog där uppe till ingen nytta och for mest lila. Sen dess har den stått där i mitt kök, retro som den är med sitt röda galon på sofflocket. Lite hård att sitta på då den saknar stoppning, men den har ändå haft sin lilla charm. 
 
För några veckor sen kom jag ändå på en liten idé att fräscha upp den med att klä om den med lite nytt tyg och få dit lite stoppning. 
 
Igår följde mamma och pappa med mig på stan för köpa tyg och skumgummi, sen åkte vi hem och jag fick hjälp med att klä om den. För den är verkligen inget man fixar att göra själv insåg jag, tog lite tid men jag är så nöjd med resultatet. ( Självklart finns orginalklädseln kvar under den nya klädsel, om man vill ha tillbaka den i orginalskick.) 
 
Nya tyget på plats på soffan.....
... och så tillslut det slutgiltiga reslutatet. Tycker verkligen att den blev en helt annan soffa och så otroligt fin. Tänk vad lite tyg, skumgummi och lite kuddar kan göra att en gammal soffa får ett helt annan liv och utseenden för en väldigt liten summa. Soffan i sig är ju ändå väldigt fin men nu passar den in ännu mer i mitt kök. De här kommer bli en ny favoritplats här hemma.