Recept på en må-bra-helg;
Inte riktigt kommit in i de här med att vara flitig på att blogga på veckorna, men i helgen blev de en hel del bilder. Så jag tänkte att vi tar ett litet helgsvep.
 
>> Ha lite sovmorgon på fredagmorgon, äta sen frukost och passa på att renbädda sängen. Åka och jobba eftermiddag på jobbet och sluta sent på kvällen, för att sen komma hem till sitt hjärta som sitter uppe på och väntar på en. Ta en varm dusch, sätta sig i soffan en stund men inse rätt fort att de är dags att krypa ner i sängen. 
 
>> Vakna lite så där halvtidigt på lördagmorgon men ligga kvar och dra sig och mysa bara för man kan. För att sen masa sig upp och ta på sig mjukiskläder och ta med sig veckans tvätt ut i tvättstugan och köra igång tvättmaskinerna. 
 
>> Gå in och äta en lång och mysig lördagsfrukost i lungt och ro. 
 
>> Kolla på skidor på tvn i väntan på att tvätten ska bli klar och njuta av att man inte har mer måsten för dagen. 
 
>>Ta bilen hem till barndomsbyn och hälsa på föräldrarna. Ta en promenad med nya kameran i högsta hugg, fånga en klättrande Tuva på bild för att slutligen äta tacos till middag innan man tar bilen hem till stan igen. 
 
>> Avsluta kvällen med att mysa ner i soffan till melodifestivalen med en massa gott och tända ljus.
 
>> Vakna på söndagmorgon, ha lite ångest över att helgen går så fort men bestämma sig för att göra något bra av dagen ändå. 
 
>> Knåda ihop en deg till ett test att baka bröd och sätta på jäsning, rulla till bollar, pensla med vatten och strö på havegryn och in i ugnen och känna sig som en liten hemmafru.  
 
>> Smaka dom senare och inse hur goda dom blev och att detta måste göras fler gånger.
 
>> Slöa resten av dagen, kolla på film, äta middag, ta en dusch kolla ännu mer film innan de är dags att krypa ner i sängen för att få lite ny energi för en ny vecka. 
 
Ett litet recept på hur man får en helg att bli bra.