Gott Nytt År!
Så var det nyårsafton igen och 2008 börjar lida mot sitt slut. Om några timmar, vid tolvslaget tar 2009 dess plats.
Ännu ett år har försvunnit och jag förstår inte vars det har tagit vägen.
Jag minns förra årets nyårsafton när jag satt här framför datorn och skrev ett likande inlägg om år 2007.
Då hade inte den här bloggen funnits så länge och jag var väl inte precis så haj på hur det fungerade att blogga. Hade iallafall skrivit ett jättelångt och jättebra inlägg då datorn hackade upp sig och allt jag hade skrivit försvann, då var jag inte allt för glad. :( 
Men nu ska jag ju inte och sitta och prata om vad som hände förra året. Nej, det här inlägget skulle ju handla om det året som håller på att ta slut nu, år 2008. 

Det här har verkligen varit ett händelserikt år och det har hänt både trevliga och lite mindre trevliga saker. 
Men som jag sa förra året när jag skrev om år 2007 så skulle det ta mig flera timmar att skriva allt som har hänt och det skulle då också bli ett väldigt långt inlägg som ni säkert inte skulle orka läsa. 
Dessutom så finns ju det mesta arkiverat här på bloggen så det är bara att klicka sig in i arkivet om ni vill vet vad jag har varit med om det senaste året. 
Men fast det ändå finns arkiverat så tänkte jag bara berätta några saker som jag minns extra mycket från det här året.  

Mitt 2008:  

Klassresan-  Klassrean till Göteborg med underbara 9b är verkligen nått jag kommer att minnas länge från detta år. 
Tågresan, shopingen, Liseberg .. ja, allt är ett minne för livet. 
Det blev en otroligt rolig resa och det tror jag alla gammla 9b:are håller med mig om.

Skolavslutningen och avslutningsmiddagen- Skolavslutningen och avslutningsmiddagen i Ljusvattnet då vi tog avskedd av våran kära klass 9b är också något jag kommer att komma ihåg från det gångna året. 
Jag tror aldrig att jag har varit så ledsen och lycklig på samma gång. 
Glad för att äntligen få gå ut högstadiet men ledsen för att måsta lämna alla kompisar.  

Farmor- Min kära farmor lämnade jorden och livet efter en lång tids sjukdom. Även fast hon lämnade efter sig ett stort hålla i sina när och kärans hjärtan så hoppas jag iallafall att hon har det bra uppe i himmlen eller vars hon nu är. 
Jag saknar dig <3 

Gymnasiet- Första dagarna med min nya klass på gymnasiet då man inte kände någon alls och man bara irrade omkring på skolan för att man inte hittade är också att sånt där roligt minne som jag kommer att komma ihåg. 
Jag trodde aldrig att jag skulle lära mig att hitta på stora anderstorp, men nu skulle jag nog nästan hitta med förbunda ögon. 

Sommarjobbet - Sommarjobbet i Kåge kommer jag också att minnas. Det kanske inte var det roligatse man kunde hitta på när man var ledig och hade sommarlov men det var ju värt alla pengar som jag tjänade. 

Tandställningen-  Dagen då tandställningen rykte från mina tänder och jag fick världens snyggaste smile. Nu får jag istället kämpa med nattandställningen, men det är ju bara en bagatell.  


Moppen -
Min fina röda Eu-moped blev det också ett antal mil på även den här sommaren. Dock så krånglade den ju ganska så mycket också. Om jag inte minns fel så fick jag nog 4 punkteringar på samma däck under hela sommaren.
Det var något irriternade.

Skulle kunna fortsätta räkna upp massor med saker men  klockan tickar på och jag måste snart gå och göra mig klar för middagen som vi ska på ikväll. 

Gott nytt år på er alla!