Gott nytt år!
2009 har vandrat förbi och 2010 är påväg med stormsteg. Ännu ett år har passerat och jag har faktiskt inte riktigt koll på vars 09 har tagit vägen. Fort har det iallafall gått. Om det har varit ett bra eller dåligt år för min del kan man ju diskutera, vissa saker har ju varit väldigt bra med det finns även saker som inte varit lika bra. Men de har iallafall varit ett klart godkänt år.  

Som dom två tidigare nyårsaftonar som den här bloggen har funnits så har jag alltid summerat det jag minns mest av det gångna året. Hade planer på att göra det i år också men jag kommer egentligen inte på så mycket speciellt som har hänt. Men här kommer iallafall några grejer:

Sommarjobbet:
Sommarjobbet på Medborgarskolans "filmskola" är väl ett av det minnen som är starkast från 2009. Jag trodde inte att man kunde jobba och ha kul på samma gång. Jag träffade en del nya människor som jag nog aldrig skulle ha träffat om jag inte hade fått just det här jobbet. Är speciellt glad över att jag träffade en viss person. :) <3 Vi lyckades ju även göra en väldigt bra film med en icke existerande budget.

Storasyster-fria hösten:
Slutet på augusti flyttade syrran tillfälligt ner till Frankrike och Paris för att jobba som au-pair. Måste säga att dagen hon for vara lite jobbig men det blev bättre och bättre och vissa gånger har det varit rätt skönt att vara ensam med mamma och pappa. Men det har också funnits stunder då jag varit helt ensam hemma och då har jag faktiskt längtat efter henne. Snart åker hon tillbaka för att jobba klart och i juli kommer hon hem förgått. Men har jag klarat av 4 månader så ska jag nog klara 7 till. 

Fjällen:
Vi följade med Eskil och Gunilla upp till deras stuga i Hemavan en helg i slutet på juli. Gick på Gränshandelsmarkanden i Tärnaby och var ute och promenerade upp efter Ruttjebäcken. Blev självklart en hel del fotat också. Lyckades bland annat fånga den här lilla coolingen på bild.

Världens bästa julklapp:
Jag syftar såklart på min kära Nikon D60. Kan faktiskt inte med ord beskriva hur glad jag blev när jag såg den ligga där i julklappen. Från och med nu kommer den att få vara med om massor med fotorunder tillsammans med mig. Ser verkligen fram emot de. :)

Nej, nu ska jag inte sitta här framför datorn något mer detta år. Måste gå och göra mig klar och sen ska jag dra till Burträsk och vara med Victoria.

Gott nytt år!