Western Farm
I bland behöver man en liten paus från vardagen och få göra något annat. Därför så blev jag väldigt glad då jag fick som överrasking av en speciell person att vi skulle åka i väg och göra en sak. Från en början så fick jag bara veta vilken dag vi skulle i väg men inget mer. Men efter tusen nyfikna frågor om var vi skulle och att jag räknade ut vad vi skulle göra så mjuknade tillslut personen och jag fick veta at vi skulle åka till Western Farm i Boden och äta julbord och se julshow. 
Så i lördags satte vi oss i bilen och åkte dit, och det blev en hur trevlig kväll som helst med massor med god mat ( som vi självklart åt lite väl mycket av så att de kändes som att magen skulle sprängas) och en helt otroligt bra julshow. Kanske hade sällskapet en stor inverkan, men jag måste nog säga att de var en av dom bästa kvällarna på länge. Tack att du bjöd med mig C. Det betyde så himla mycket att du ville göra nått sånt för mig. 
 
(Kameran fick givetvis följa med till Boden, svårt att få bra bilder i mörkert som var. Men här kommer iag lite bilder från showen.)
Väldigt mysig julstämning var de också ute på självaste Western Farm.

Foto: Jag | Samsung WB600